Ray Klaassens keynote spreker

Keynotes

Je bent wat je doet!

Laat Ray jouw bedrijf inspireren met krachtige lezingen over leiderschap, samenwerken, eigenaarschap, mindset en veerkracht. Het zijn prikkelende en metaforische sessies, met interactie. De mensen zullen geraakt worden aan de hand van verhalen uit de praktijk van de Special Forces, waarbij hij zorg draagt dat de impliciete lessen resoneren in de praktijk van de deelnemers. Zijn ervaring als commando en ondernemer zorgt voor waardevolle inzichten die jouw team zullen stimuleren en versterken.

  • Ervaar een confronterende, goudeerlijke stijl die aanzet tot zelfreflectie.

  • Laat uw team uitgedaagd worden door de praktische lessen uit de Special Forces.

  • Ontvang concrete handvatten voor groei en persoonlijk leiderschap.

Thema's

Leiderschap
Samenwerken
Eigenaarschap
Mindset

Weerbaarheid en Veerkracht

Ray op jouw event

Ray verzorgt keynotes (30-60 minuten) binnen de thema's veerkracht, mindset, discipline, samenwerken en (persoonlijk) leiderschap. Het zijn prikkelende en metaforische sessies, met interactie. De mensen zullen geraakt worden aan de hand van verhalen uit de praktijk van de Special Forces, waarbij hij zorg draagt dat de impliciete lessen resoneren in de praktijk van de deelnemers.


Tevens begeleid hij zogenaamde sparsessies waarin interactie wordt gecreëerd over leiderschap op basis van zijn eigen visie op diverse thema’s: eigenaarschap, Team/Taak/Ik, managen vs leiden en ‘smeerolie voor de machine’. De effectieve duur van deze sessie is twee uur.


De combinatie van een keynote en een sparsessie is mogelijk.

Ray Klaassens aan het spreken