'Groeipijn' Paperback

Ray Klaassens (1973) gaf als officier leiding bij het Wapen der Genie, het Korps Commandotroepen en de AIVD. In 2014 startte hij de onderneming Triangular Group, waarmee hij opleidingen levert aan organisaties binnen het veiligheidsdomein. Inmiddels werken er meer dan 450 mensen. Ray spreekt regelmatig over persoonlijk leiderschap en leidinggeven onder druk. In Groeipijn deelt hij zijn inzichten en levenslessen.        

Taal: Nederlands

Bindwijze: Paperback

Releasedatum: 09 januari 2024

Aantal pagina's: 224

Met illustraties

Auteur: Ray Klaassens

Hoofduitgeverij: Podium

Editie: 1


22 ,99 incl btw.

Boeken worden elke woensdag verzonden.

E-Book

€13 ,99
Achter je liggen de lessen en voor je de kansen

Luister boek

€14,99
Achter je liggen de lessen en voor je de kansen

Achter je liggen de lessen en voor je de kansen


Ray Klaassens neemt je mee op een reis door zijn openhartige en avontuurlijke levensverhaal. Van de straten en bossen van Helmond naar de Koninklijke Militaire Academie, en vervolgens naar bijzondere en gevaarlijke oorden over de hele wereld. In "Groeipijn" deelt Ray onder andere zijn inzichten, geleerd in de jungle van Belize en tijdens bombardementen in Beiroet. Maar hij deelt ook zijn grootste les met ons. Deze kreeg hij in 1995 op een veldbedje op de Veluwe. Zijn boodschap: groei gebeurt buiten je comfortzone, en daarvoor zijn lef, discipline en doorzettingsvermogen nodig.
Of het nu is als commando, inlichtingenofficier, ondernemer, tv-persoonlijkheid of spreker, Ray blijft zichzelf steeds opnieuw uitdagen. Zijn sleutel tot succes? Moeite doen, telkens opnieuw. Want groei zal altijd een beetje pijn blijven doen.